نگهداری عسل
PH عسل برابر 4 و به شدت اسیدی است ؛ بنابراین باید در نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری کرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می شود؛ که برای انسان مضر است.
برای نگهداری عسل در حجم زیاد ظروف استیل گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشهایی ، لعابی و سفالی توصیه میشود.
ظروف عسل را نباید، در باز در اتاق یا یخچال نگه داشت زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب کرده و پس از مدتی، رقیق و آبکی میشود. عسل بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب میکند؛ بنابر این نباید آنرا نزدیک موادی چون پارافین ، قیر، بنزین و ماهیهای دودی و غیره نگه داشت.
همانطور که عنوان شد در نزد عامه عسل متبلور شده عسل تقلبی شناخته میشود که این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شکرک و برای جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود 65 درجه سانتیگراد نگه داشته و سپس آنرا سرد میکنند و همان را بسته بندی میکنند تا عسل آنها شکرک نزند. چون حرارت عسل جز ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل میکند ومانع شکرک زدن عسل میشود .
در ضمن بهترین دما برای نگه داشتن عسل 7 تا 12 سانتی گراد است.
افزایش امار وبلاگ و وب سایت
تبادل بنر
افزایش تعداد بازدید
افزایش رنک الکسا
افزایش رنک گوگل
بهبود وضعیت سایت در موتور های جستجو گر
همه و همه به صورت رایگان
منتظرتم
من اپم
۱سال یا بیشتر میشود که عسل نخوردم
هوس کردم یکهو
سلام