زنبور عسل در ایران

Honey Bee زنبور عسل

زنبور عسل در ایران

Honey Bee زنبور عسل

زنبوران عسل قسمت پنجم

نگهداری عسل

PH عسل برابر 4 و به شدت اسیدی است ؛ بنابراین باید در نگهداری آن در ظروف فلزی خودداری کرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می شود؛ که برای انسان مضر است.

برای نگهداری عسل در حجم زیاد ظروف استیل گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه­ایی ، لعابی و سفالی توصیه میشود.

ظروف عسل را نباید، در باز در اتاق یا یخچال نگه داشت زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب کرده و پس از مدتی، رقیق و  آبکی می­شود. عسل بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می­کند؛ بنابر این نباید آنرا نزدیک موادی چون پارافین ، قیر، بنزین و ماهی­های دودی و غیره نگه داشت.

همان­طور که عنوان شد در نزد عامه عسل متبلور شده عسل تقلبی شناخته می­شود که این باور صحیح نیست ولی فروشندگان عسل برای از بین بردن شکرک و برای جلوگیری از متبلور شدن آن عسل را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت حدود 65 درجه سانتی­گراد نگه داشته و سپس آنرا سرد می­کنند و همان را بسته بندی می­کنند تا عسل آنها شکرک نزند. چون حرارت عسل جز ذرات جامد موجود را به مایع تبدیل می­کند ومانع شکرک زدن عسل میشود .

در ضمن بهترین دما برای نگه داشتن عسل 7 تا 12 سانتی گراد است.

نظرات 2 + ارسال نظر
سیستم تبادل بنر و افزایش ترافیک یکشنبه 28 آذر‌ماه سال 1389 ساعت 01:21 ب.ظ http://www.sabzbn.com

افزایش امار وبلاگ و وب سایت
تبادل بنر
افزایش تعداد بازدید
افزایش رنک الکسا
افزایش رنک گوگل
بهبود وضعیت سایت در موتور های جستجو گر
همه و همه به صورت رایگان
منتظرتم
من اپم

هیس یکشنبه 28 آذر‌ماه سال 1389 ساعت 01:29 ب.ظ http://l-liss.blogsky.com

۱سال یا بیشتر میشود که عسل نخوردم
هوس کردم یکهو

سلام

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد